starea-victimelor-accident-tinosu_ca30d.jpg

Accidentul rutier a avut loc, marți seară, pe DJ 102 G, la ieșire din satul Predești spre Tinosu, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, trei persoane au fost transportate la spital, una dintre victime fiind găsită încarcerată. 

Accidentul rutier s-ar fi produs după ce unul dintre autoturisme ar fi intrat pe contrasens. În urma impactului dintre autoturisme, trei persoane au fost rănite.

Citește și: Accident grav pe DJ 101 G, în comuna Tinosu. Trafic restricționat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Cel mai grav a fost rănit un bărbat în vârstă de 83 de ani, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, o plagă în regiunea frontală și traumatism toracic.

O a doua victimă, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism antebraț și traumatism toracic, iar cea de a treia persoană rănită, un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a ales cu o fractură la mână.

Toate cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru investigații amănunțite și acordarea de asistență medicală de specialitate. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg