starea-victimelor-accident-tinosu_ca30d.jpg

Accidentul rutier a avut loc, marți seară, pe DJ 102 G, la ieșire din satul Predești spre Tinosu, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, trei persoane au fost transportate la spital, una dintre victime fiind găsită încarcerată. 

Accidentul rutier s-ar fi produs după ce unul dintre autoturisme ar fi intrat pe contrasens. În urma impactului dintre autoturisme, trei persoane au fost rănite.

Citește și: Accident grav pe DJ 101 G, în comuna Tinosu. Trafic restricționat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Cel mai grav a fost rănit un bărbat în vârstă de 83 de ani, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, o plagă în regiunea frontală și traumatism toracic.

O a doua victimă, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism antebraț și traumatism toracic, iar cea de a treia persoană rănită, un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a ales cu o fractură la mână.

Toate cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru investigații amănunțite și acordarea de asistență medicală de specialitate. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg