tentative-suicid_eeaf9.jpg

Medicii de la Serviciul de Ambulanță, ajunși la fața locului, au constatat că este vorba despre o intoxicație voluntară medicamentoasă.

Alerta s-a dat în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.40. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că unei tinere din satul Goruna, comuna Cocorăștii Mislii, îi este rău.

Ajuns la fața locului, echipajul medical de la SAJ Prahova a constatat că este vorba despre o intoxicație voluntară medicamentoasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, pentru investigații medicale.

Acesta nu este singurul caz înregistrat în ultimele zile. Alte trei tentative de suicid au avut loc, în perioada 6 - 8 septembrie, în Ploiești, în cele trei situații fiind vorba despre două tinere, în vârstă de 21 de ani, respectiv 31 de ani, precum și de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Toate cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg