Tânăra care a căzut în prăpastie la Cota 1400 din Sinaia încerca să-și facă un selfie – VIDEO

0
operatiune-salvare-cota-1400_8a5e3.jpg

operatiune-salvare-cota-1400_8a5e3.jpg

Incidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 18.00. O tânără în vârstă de 31 de ani a căzut într-o prăpastie la Cota 1400 din Sinaia, în timp ce încerca să-și facă un selfie.

Autoritățile prahovene au fost în alertă, duminică seară, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că o tânără a căzut într-o prăpastie, în zona Cota 1400 din Sinaia.

„Două patrule de la Detașamentul Montan Sinaia din cadrul IJJ Prahova, au intervenit pentru salvarea și recuperarea unei persoane de sex feminin care a căzut într-o prăpastie în zona Cota 1400 în timp ce își făcea un selfie. Aceasta a căzut în gol aproximativ 60 metri. Jandarmii au ajuns la fata locului, au acordat primul ajutor victimei și datorită traumatismelor constatate au solicitat sprijinul unui echipaj SMURD”, potrivit IJJ Prahova.

Citește și: Operațiune de salvare. O tânără în vârstă de 31 de ani a căzut într-o prăpastie la Cota 1400 din Sinaia

La fata locului a ajuns un echipaj SMURD, un echipaj S.A.J. și o echipă Salvamont în scopul acordării primului ajutor și extragerii victimei din prăpastie.

Persoana în cauză a fost recuperată și preluată de un echipaj al serviciului de Ambulanta Sinaia. Potrivit SAJ Prahova, tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ – sursă- Facebook – Salvamont România/ Vezi video AICI – Sursa – IJJ Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău