Operațiune de salvare. O tânără în vârstă de 31 de ani a căzut într-o prăpastie la Cota 1400 din Sinaia

0
tanara-rapa_22b46.jpg

tanara-rapa_22b46.jpg

Tânăra, în vârstă de 31 de ani, a căzut, duminică seară, într-o prăpastie de aproximativ 60 de metri, la Cota 1400 din Sinaia.

UPDATE: Potrivit SAJ Prahova, tânăra a suferit un traumatism cranio-facial, o fractură la claviculă și un traumatism toracic.

Citește și: Tânăra care a căzut în prăpastie la Cota 1400 din Sinaia încerca să-și facă un selfie

Autoritățile prahovene au fost în alertă după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat incidentul. La fața locului s-au deplasat echipaje ale IJJ Prahova, ISU Prahova, SMURD, Serviciului de Ambulanță și salvamontiști din Sinaia.

„În data de 08.09.2019, în jurul orelor 17.55, în urma unui apel S.N.U.A.U .112, două patrule din cadrul Detașamentului Montan Sinaia din cadrul IJJ Prahova, au intervenit pentru salvarea și recuperarea unei persoane de sex feminin care a căzut într-o prăpastie în zona Cota 1400 în timp ce își făcea un selfie. Aceasta a căzut în gol aproximativ 60 metri. Jandarmii au ajuns la fata locului, au acordat primul ajutor victimei și datorită traumatismelor constatate a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD. La fata locului a ajuns un echipaj SMURD, un echipaj S.A.J. și o echipă Salvamont în scopul acordării primului ajutor și extragerii victimei din prăpastie. Persoana în cauză a fost recuperată și preluată de un echipaj al serviciului de Ambulanta Sinaia”, a precizat IJJ Prahova.

Tânăra este politraumatizată, dar, din fericire, este conștientă.

„Victima a fost scoasă, este asistată medical și va fi transportată la spital”, a anunțat ISU Prahova.

Tânăra, potrivit SAJ Prahova, va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău