Razie în Oborul din Ploiești pentru combaterea comerțului cu mărfuri contrafăcute – FOTO

0
razie-obor_a15c0.jpg

razie-obor_a15c0.jpg

Jandarmii prahoveni au organizat, sâmbătă, o acțiune în Oborul din Ploiești. O femeie a fost depistată în timp ce comercializa diverse articole de îmbrăcăminte, fără a putea prezenta un certificat de autenticitate pentru bunuri.

Acțiunea derulată de jandarmii din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova a vizat combaterea comerțului neautorizat cu marfă contrafăcută.

„Jandarmii au depistat o persoană de sex femeiesc de aproximativ 45 de ani în timp ce oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte (tricouri, bluze, cămăși), de diferite mărci (nike, tommy hilfiger, dolce gabbana, givenchy) fără a putea prezenta certificat de autenticitate pentru bunurile comercializate. Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul încălcării dispozițiilor legale privind punerea în circulație a unor bunuri purtând o marcă protejată fără documente care sa ateste autenticitatea potrivit cerințelor Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice”, a precizat IJJ Prahova.

razie-obor-ploiesti_72a08.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău