DSC04758_07240.jpg

Administrația locală din Băicoi se declară pregătită pentru începerea noului an școlar 2019-2020.

Potrivit primarului Marius Constantin, lucrările de igienizare și reparații la instituțiile de învățământ sunt pe ultima sută de metri și vor fi finalizate până luni, 9 septembrie 2019.

”Săptămâna trecută și săptămâna aceasta ne-am concentrat toată atenția pe școli și grădinițe. Au fost efectuate mici reparații și lucrări de igienizare în toate instituțiile de învățământ din oraș. Avem avize pentru toate, totul este pregătit pentru primirea elevilor”, ne-a declarat primarul Marius Constantin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre lucrările curente, primăria Băicoi mai derulează și două proiecte importante pentru învățământul din localitate, finanțate prin programul PDNL.

”Este vorba de două șantiere. Unul la Școala Țintea și unul la școala de pe Strada Viilor. Sunt efectuate lucrări de modernizare completă, schimbarea instalațiilor, construcții de gard și multe altele.

La Țintea, lucrările vor fi gata în primăvară iar la școala de pe Strada Viilor în vara anului viitor. De asemenea, într-o săptămână mai începem un șantier prin PNDL. Este vorba de prelungirea Liceului Tehnologic Băicoi cu încă un corp de clădire”, a completat primarul din Băicoi.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg