ipj-prahova-reactie_99a03.jpg

După reacția polițistului Marian Godină cu privire la ancheta derulată după scandalul provocat de Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești, IPJ Prahova a precizat că verificarea nu vizează polițiștii care au aplicat măsura contravențională, ci „incidentul în ansamblul lui”.

Polițistul Marian Godină a reacționat, joi, după ce a aflat că, la nivelul IPJ Prahova, a demarat o anchetă, unul dintre cei audiați fiind chiar colegul polițistului care a filmat momentul în care Lucian Rădulescu, directorul CSM Ploiești, adresa injurii la adresa oamenilor legii.

Citește și: Polițistul Godină reacționează după ce IPJ Prahova l-a audit pe colegul polițistului care l-a filmat pe Lucian Rădulescu, directorul adjunct de la CSM Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Referitor la afirmațiile apărute în spațiul public, facem precizarea că IJP Prahova nu a verificat polițiștii care au intervenit pentru luarea măsurilor legale față de respectivul conducător auto, ci incidentul în ansamblul său. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în situația expusă, s-a acționat în conformitate cu cadrul legal în materie disciplinară”, a precizat, joi după-amiază, IPJ Prahova.

Citește și: Lucian Rădulescu l-a reclamat pe polițistul care l-a amendat după scandalul din Păulești. Reacția șefului CSM Ploiești

Citește și: Reacția lui Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești, după ce a fost filmat când înjură și amenință un polițist cu o legitimație de Camera Deputaților: ”Am fost vânat, îmi pare rău pentru limbaj!”

Reamintim faptul că directorul adjunct al CSM Ploiești, care și-a pierdut între timp calitatea de consilier al deputatului Laura Moagher Fulgeanu, a fost amendat pentru că a oprit neregulamentar mașina pe raza localității Păulești, 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg