imagini-lucian-radulescu-facebook_897b7.jpg

Filmarea cu Lucian Rădulescu, directorul adjunct de la CSM Ploiești, a devenit publică după ce polițistul Marian Godină, cunoscut pentru pozițiile sale ferme împotriva abuzurilor de orice fel, a postat-o pe o pagină de socializare. Joi, același polițist a reacționat după ce a aflat că Biroul Control Intern din cadrul IPJ Prahova face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea în spațiul online.

Directorul adjunct al CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, a fost filmat în momentul în care a provocat un scandal după ce a fost amendat de un polițist pentru staționare interzisă pe raza localității Păulești.

Citește și: Scandalul Lucian Rădulescu vs. Poliția Prahova: Era sub influența alcoolului și a sunat la 112, reclamând că polițiștii i-au luat actele

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La scurt timp, Lucian Rădulescu l-a reclamat pe agent la conducerea IJP Prahova pentru comportament abuziv și că i-ar fi stricat imaginea prin divulgarea identității sale în spațiul public. 

Citește și: Reacția IPJ Prahova cu privire la ancheta derulată după scandalul provocat de Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești

În momentul în care la IPJ Prahova a demarat o anchetă cu privire la incidentul petrecut la Păulești, polițistul Marian Godină a reacționat iar, de data aceasta după ce a aflat că a fost audiat colegul polițistului care a filmat scandalul.

Reacția polițistului Marian Godină

„Agitație pe la IPJ Prahova

Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spațiul online.

Un ofițer de acolo, probabil mai zelos el așa de fel, îl audiază pe colegul polițistului care a filmat ieri și, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare și îi spune că poate vrea să fie audiat cu "întrebare și răspuns".

Domnule ofițer, nu știu dacă ați avut vreodată ocazia să audiați un infractor. Dar dacă ați avea, sunt sigur că ăluia nu ați avea curaj să-i vorbiți pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceți apă și mâncare.

Dar e mai ușor să audiați polițiști, așa-i? Ei sunt cuminți și politicoși, iar dacă mai sunt și la început de carieră, aveți și mai mult curaj.

Tare aș vrea să mă audiați și pe mine, așa pe model "întrebare și răspuns". Să vedeți ce răspunsuri încuietoare v-aș da. Sunt tare curios cum v-ați permite să-mi vorbiți.

Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spațiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situații. Ieri se temea de influența acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.

Eu am luat filmarea și am postat-o. Să vă explic și ce butoane am apăsat, domnule "anchetator" și "investigator de cazuri complexe"? Vreți să mă audiați și pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuțele la spate, o să aștept întrebarea și am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luați tare, să nu mă pierd.
Aaa...și să nu uit.

Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declarații într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau șefii de pe acolo cu "Lucică".

Mai că nu-mi vine să cred așa ceva!! Oare d-aia își permitea să arunce cu legitimația? O fi adevărat oare? Faceți niște verificări?”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg