comuna-soimari-scoala_8bc39.jpg

Anul școlar 2019 - 2020 va începe pe 9 septembrie, dată la care, în mod normal, lucrările de reparații și igienizare ar fi trebuit să fie finalizate în toate unitățile de învățământ din Prahova. Din păcate, lucrurile nu stau așa. Cel puțin la grădinița și școala primară din Lopatnița, comuna Șoimari, unde elevii și preșcolarii riscă să înceapă cursurile la Căminul Cultural.

Cele două unități de învățământ figurează, potrivit unei situații prezentate de Prefectura Prahova, ca nefiind autorizate din punct de vedere sanitar, având în vedere că nu au fost finalizate lucrările de reparații/

Lucrările au fost demarate în luna martie 2019, iar în cazul în care acestea nu vor fi finalizate, copiii vor începe școala în în spații improvizate ca săli de clasă în Căminul Cultural.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Noi sperăm ca lucrările să fie gata până la data de 9 septembrie. Am discutat cu executantul care a promis că lucrările vor fi finalizate. Practic trebuie să fie montate în sălile de curs numai caloriferele. Termenul de finalizare al lucrărilor era 15 septembrie, pentru că se știa de o altă dată de începere a anului școlar. Sperăm ca lucrările să fie gata la timp. La Căminul Cultural sunt, într-adevăr, amenajate săli de clasă”, a precizat Alexandru Bădică, primarul comunei Șoimari. 

foto cu caracter ilustrativ - sursa google maps.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg