ambulanta_92e28.jpg

Podul face legătura dintre comuna Valea Călugărească și satul Pantazi. Din păcate, aceasta este singura cale de acces mai rapidă, pentru că altfel conducătorii auto trebuie să facă un ocol de peste 10 km. Pentru că nu prezintă siguranță în exploatare, pe pod a fost limitat accesul vehiculelor de mare tonaj. Astăzi, o ambulanță care trebuia să ajungă urgent la un caz a rămas fără girofar. 

Imaginile cu ambulanța care a rămas fără girofar ne-au fost transmise la redacție de către un cititor al Observatorulph.ro, care a precizat că la fiecare capăt al podului a fost sudată o țeavă pentru a limita accesul mașinilor de tonaj.

Așa se face că, deși traseul ar permite reducerea timpilor de intervenție, nici autospecialele pompierilor, dar nici ambulanțele nu pot folosi această rută.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, conducătorul unei ambulanțe, în dorința de a ajunge cât mai repede la un caz medical, a vrut intre cu mașina pe pod, moment în care a lovit cu girofarul bara care limita accesul mașinilor de mare tonaj.

Citește și: Trafic intens pe podul îngust care face legătura între Pantazii și Berceni. Autospecialele pompierilor nu pot intra pe aici

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Prahova, ambulanța care a rămas fără girofar se deplasa la un caz în localitatea Cornu de Jos din comuna Drăgănești,pentru acordarea de asistență medicală unei persoane cu hipertensiune arterială.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg