safe_image_0922f_c12e3.jpg

Primăria Puchenii Mari a lansat, recent, un program prin care oferă 74 de loturi de casă pentru tinerii din comună, care doresc să se stabilească aici.

Interesul acestora s-a dovedit foarte mare, astfel încât, încă din prima zi, tinerii au luat cu asalt sediul Primăriei pentru a-și depune dosarul.

”Numai în prima zi de depunere a cererilor pentru obținerea unui lot de casă din cele 74 puse la dispoziție de Primăria Puchenii Mari s-au prezentat 20 de persoane la Registratura Primăriei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Intervalul de depunere a cererilor este cuprins între 19 august-29 noiembrie 2019”, a declarat primarul comunei Puchenii Mari, Constantin Negoi.

Observatorulph.ro a publicat recent lista cu documentele necesare depunerii dosarului. Principalele criterii sunt vârsta solicitantului, care trebuie să fie cuprinsă între 18 ani (împliniți) și 35 de ani (neîmpliniți), cetățenia română, domiciliul actual, care trebuie să fie în comună, iar, nu în ultimul rând, solicitantul să nu dețină sau să nu fi deținut un teren destinat construirii unei locuințe.

Întreaga metodologie poate fi găsită AICI.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg