interventie-salvamont-busteni_92f39.jpg

Salvamontiștii din Bușteni au fost în alertă, duminică după-amiază, după ce o persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul. Victima era epuizată și, din cauza ploii și a temperaturilor scăzute, era în stare avansată de hipotermie. Aceasta este cea de a doua intervenție dificilă înregistrată duminică în Munții Bucegi.

Intervenția salvamontiștilor din Bușteni a fost una extrem de dificilă. Persoana care avea nevoie de ajutor era epuizată și se află pe Jepii Mici, într-o zonă accidentată.

În plus condițiile meteo nu au fost prietenoase. La munte a plouat, iar temperaturile au scăzut. Victima prezintă semne avansate de hipotermie, potrivit Salvamont România. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Victima urmează să fie coborât cu targa de salvamontiști”, a precizat sursa citată. Acțiunea este considerată una dificilă  și ca urmare a faptului că zona este una accidentată, dar mai ales că intervenția va continua și pe timpul nopții.

Sursă video - Salvamont Bușteni

interventie-salvamont-nusteni_5543b.png

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg