accident-autostrada-a3-victime_4fa6a.jpg

Accidentul rutier s-a produs, duminică seară, pe Autostrada A3, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Traficul rutier a fost deviat pe acest tronson de drum, conducătorii autovehiculele care circulă dinspre Brașov fiind sfătuiți să meargă pe DN1.

În momentul producerii accidentului, în cele două autoturisme erau șapte persoane, printre care și doi copii în vârstă de 7 ani.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Prahova, patru adulți au fost transportați la spital. Una dintre victime, o femeie în vârstă de 51 de ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral, un traumatism la coloana lombară și un traumatism la mână.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O a doua victimă, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și cu o plagă la antebraț.

O a treia victimă, un bărbat în vârstă de 30 de ani, avea un traumatism la mână, iar cea de a patra victimă, o femeie în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, traumatism la umăr și arsuri pe mâini.

Toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Ați doi copii, ambii în vârstă de 7 ani, și o tânără în vârstă de 27 de ani au refuzat transportul la spital.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg