Razie de amploare, sâmbătă, în Oborul din Ploiești pentru combaterea comerțului ilicit

0
razie-obor-ploiesti-actiune-amploare-politie_a6bc6.jpg

razie-obor-ploiesti-actiune-amploare-politie_a6bc6.jpg

Peste 100 de persoane legitimate, 28 de autoturisme verificate și peste 30 de societăți comerciale controlate. Acesta este doar o parte din bilanțul acțiunii de control dispuse de Poliția Municipiului Ploiești în Oborul din Ploiești, pentru sancționarea persoanelor care efectuează acte de comerț ilicit.

Acțiunea a avut loc sâmbătă, între orele 09.00-11.00, iar la razie au participat efective mărite, respectiv lucrători de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, sprijiniţi de lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică din cadrul inspectoratului, precum și lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Potrivit IPJ Prahova, pe durata controlului, polițiștii au legitimat 103 persoane, au verificat 28 de autovehicule, dar și 33 de societăți comerciale și 11 producători agricoli, precum și o societate de pază.

„Polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 35.000 lei și au confiscat bunuri în valoare de 3162 lei (produse alimentare şi nealimentare), precum şi suma de 346 lei”, a precizat IPJ Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău