disparut_258fe.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Comarnic au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orelor 12.00, despre faptul că numitul Constantin Gabriel Savu, în vârstă de 34 de ani, din Comarnic, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

UPDATE: IPJ Prahova a anunțat, duminică, că tânărul a fost găsit la Valea Doftanei. Acesta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Se pare ca acesta ar fi plecat de la domiciliu în ziua de 23 august, în jurul orelor 10.30, cu destinația Ploiești, iar de la orele 18.30 nu a mai putut fi contactat de familie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La momentul dispariției, potrivit IPJ Prahova, tânărul purta pantaloni din bumbac de culoare gri, un tricou verde și papuci din plastic de culoare neagră.

Tânărul are înălțimea de 1,60 metri, aproximativ 65-70 kg greutate, constituția atletică, față ovală, păr șaten tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare vizibile sau infirmități.

„Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul IPJ Prahova.

Foto sursă IPJ Prahova

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg