Domn primar, mai vreți să candidați la Primăria Câmpina? Vă mai trebuie un mandat ca să finalizați strada Bobâlna?

0
WhatsApp_Image_2019-08-22_at_09.58.36_506a3.jpeg

WhatsApp_Image_2019-08-22_at_09.58.36_506a3.jpegCiteam acum câteva zile o postarea de-a primarului din Câmpina cum că nu are niciun motiv să nu candideze pentru încă un mandat. Răspunsurile, printre care și cele că mulți n-au niciun motiv ca să-l mai voteze, se pare că nu i-au fost pe plac, iar rândurile au dispărut de pe rețelele de socializare. Și dacă tot este convins că a făcut tot ce se putea pentru acest municipiu, poate că ar trebui să mai facă o plimbare prin oraș, inclusiv pe Bobâlna, o stradă de 1,3 km, pe care se lucrează de aproape jumătate de an.

Lucrări începute și sistate au mai fost, dar se întâmpla când constructorii dădeau peste un sit arheologic sau mai apărea cineva care-și revendica terenul pe unde erau realizate operațiunile respective sau alte cauze viabile. Dar cu strada Bobâlna, oare ce explicație plauzibilă mai pot da autoritățile câmpinene, astfel încât să justifice perioada foarte mare de execuție pentru o arteră cu două sensuri de mers și cu o lungime de aproape 1,3 km? Singura din acest an unde s-au derulat lucrări ceva mai consistente.

Începuturile reabilitării au fost prezentate amănunțit de primarul Horia Tiseanu pe pagina sa de facebook. Însă în momentul în care oamenii s-au scandalizat de ritmul de melc în care se derulează totul, dar și de faptul că așteaptă mult mai mult de la o echipă care a cam „dormit“ în ultima vreme, dar care aspiră la un nou mandat, edilul și-a dat seama de situația penibilă în care se pune de bunăvoie și a renunțat să mai posteze.

Oamenii au așteptat și tot așteaptă ca lucrările să fie duse odată la bun sfârșit. Începute înainte de Paște, ele nu sunt finalizate nici acum. În continuare sunt gropi, în continuare sunt guri de canal neaduse la nivel, în continuare artera își așteaptă și turnarea stratului de uzură. Când vor fi toate gata? Încă nu se știe. Probabil că tot vremea este de vină și de această dată sau orice și oricine altcineva, dar numai cei din administrație care gestionează aceste lucrări, nu!

Între timp, celelalte străzi sunt într-o continuă degradare. Cârpelile nu rezistă, iar gropile și denivelările sunt la tot pasul.

Și când ne gândim că pentru acest an, municipalitatea ne promitea și începerea reabilitării Căii Doftanei…

Foto:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău