WhatsApp_Image_2019-08-22_at_09.58.36_506a3.jpegCiteam acum câteva zile o postarea de-a primarului din Câmpina cum că nu are niciun motiv să nu candideze pentru încă un mandat. Răspunsurile, printre care și cele că mulți n-au niciun motiv ca să-l mai voteze, se pare că nu i-au fost pe plac, iar rândurile au dispărut de pe rețelele de socializare. Și dacă tot este convins că a făcut tot ce se putea pentru acest municipiu, poate că ar trebui să mai facă o plimbare prin oraș, inclusiv pe Bobâlna, o stradă de 1,3 km, pe care se lucrează de aproape jumătate de an.

Lucrări începute și sistate au mai fost, dar se întâmpla când constructorii dădeau peste un sit arheologic sau mai apărea cineva care-și revendica terenul pe unde erau realizate operațiunile respective sau alte cauze viabile. Dar cu strada Bobâlna, oare ce explicație plauzibilă mai pot da autoritățile câmpinene, astfel încât să justifice perioada foarte mare de execuție pentru o arteră cu două sensuri de mers și cu o lungime de aproape 1,3 km? Singura din acest an unde s-au derulat lucrări ceva mai consistente.

Începuturile reabilitării au fost prezentate amănunțit de primarul Horia Tiseanu pe pagina sa de facebook. Însă în momentul în care oamenii s-au scandalizat de ritmul de melc în care se derulează totul, dar și de faptul că așteaptă mult mai mult de la o echipă care a cam „dormit“ în ultima vreme, dar care aspiră la un nou mandat, edilul și-a dat seama de situația penibilă în care se pune de bunăvoie și a renunțat să mai posteze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oamenii au așteptat și tot așteaptă ca lucrările să fie duse odată la bun sfârșit. Începute înainte de Paște, ele nu sunt finalizate nici acum. În continuare sunt gropi, în continuare sunt guri de canal neaduse la nivel, în continuare artera își așteaptă și turnarea stratului de uzură. Când vor fi toate gata? Încă nu se știe. Probabil că tot vremea este de vină și de această dată sau orice și oricine altcineva, dar numai cei din administrație care gestionează aceste lucrări, nu!

Între timp, celelalte străzi sunt într-o continuă degradare. Cârpelile nu rezistă, iar gropile și denivelările sunt la tot pasul.

Și când ne gândim că pentru acest an, municipalitatea ne promitea și începerea reabilitării Căii Doftanei…

Foto:

WhatsApp-Image-2019-08-22-at-095836
WhatsApp-Image-2019-08-22-at-095836-1
WhatsApp-Image-2019-08-22-at-095836-2
IMG-20190822-WA0021

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg