Imagini horror la Secția Boldescu a Spitalului Județean Ploiești – FOTO

0
spitalul--boldescu-ploiesti_b71a1.jpg

spitalul--boldescu-ploiesti_b71a1.jpg

Un fost pacient internat la Secția Boldescu a Spitalului Județean Ploiești a avut o experiență nedorită pe durata spitalizării, din cauza condițiilor deloc prietenoase din unitatea medicală. La grupurile sanitare faianța este spartă, tencuiala de pe pereți a picat, iar instalațiile sunt ruginite. În saloane, paturile din lemn ar putea fi recuzită într-un film horror. Nici despre meniul oferit bolnavilor, fostul pacient nu a avut cuvinte de laudă, însă a felicitat personalul care își desfășoară activitatea în aceleași condiții mizere.

În timp ce lucrările de modernizare de la Spitalul Județean Ploiești sunt aproape finalizate, Secția exterioară Boldescu arată jalnic.

La grupurile sanitare faianța este spartă, iar tencuiala a început să pice. Instalațiile sunt ruginite. La fel și caloriferele care cu siguranță nu vor rezista la iarnă.

Nici în saloane lucrurile nu stau altfel. Tavanele au început să se crape, iar paturile din lemn parcă sunt din filmele de groază. 

„Micul dejun e fără cuvinte. Cred că în închisori suma alocată este mai mare decât pentru un pacient”, ne-a scris fostul pacient, care ne-a transmis la redacție mai multe imagini surprinse în spital.

Meniul de dimineață: un ceai, două felii de pâine, o lingură de brânză, un cubuleț cu unt și două pliculețe de zahăr… brun.

Dacă despre condițiile din spital nu au existat cuvinte de laudă, fostul pacient a felicitat personalul medical, care își desfășoară activitatea în aceleași condiții mizere. „Asistentele sunt de nota… 20”, a susținut ploieșteanul.

mobilier-pat_b3939.jpg

spitalul--boldescu-ploiesti_a4467.jpg

meniu_fb4a9.jpg

calorifer_18305.jpg

faianta-sparta_92649.jpg

grup-sanitar_f4294.jpg

baie_b73f9.jpg

spital-imagine-baie_a8207.jpg

soba_7c347.jpg

b174b52f-1ca9-448d-a370-3617abd365f0_2b88a.jpg

spitalul-boldescu_be7a3.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău