trafic-aglomerat-busteni_ed188.jpg

Traficul rutier este aglomerat, miercuri, în jurul prânzului, pe DN1, în zona localității Bușteni. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de autoturisme.

Pentru mulți turiști veniți pe Valea Prahovei vacanța de vară nu s-a încheiat. În zona montană, pe DN1, traficul rutier este intens, pe raza localității Bușteni.

Citește și: V-ați săturat de Valea Prahovei? O nouă destinație de vacanță: Valea Doftanei - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe ambele sensuri de mers se circulă în coloană. Astfel, pe sensul Ploiești - Brașov s-a format coloană de autoturisme de la km 127 până la km 130, iar pe  sensul de coborâre de la km 138 până la limita cu județul Brașov.

Citește și: Cum eviți coloanele de pe Valea Prahovei. Am călătorit pe ruta Ploiești-Sinaia, cu trenul, în 80 de minute și în condiții decente - FOTO

IPJ Prahova a anunțat că la această oră, polițiștii de la Rutieră acționează pentru fluidizarea traficului, având în vedere că în zona montană se circulă cu 20 - 30 km/h. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg