controale-trafic-transport-ilegal_00ae2.jpg

Poliția Prahova a derulat, de la începutul lunii august, o amplă acțiune împotriva conducătorilor auto care efectuează curse ilegale de călători.

În contextul tragediei de la Caracal, polițiștii, la nivel național, au demarat acțiuni de control pentru identificarea persoanelor care efectuează transport ilegal de persoane. Astfel de acțiuni au fost derulate inclusiv în Prahova.

Peste 4.400 de autovehicule au fost oprite în trafic de la începutul lunii august, iar în urma verificărilor, polițiștii au aplicat 25 de sancțiuni. Pentru așa-zișii pirați, pe lângă amendă, polițiștii au retras și certificatele de înmatriculare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În ceea ce privește combaterea transportului ilegal de persoane, de la 1 august s-a acționat prin controale în trafic, fiind oprite 4.461 de autovehicule. Au fost aplicate 25 de sancțiuni însemnând imobilizarea autovehiculelor și retragerea certificatelor de înmatriculare”, a anunțat Prefectura Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg