spital-judetean-ploiesti-tentative-suicid_62532.jpg

Doi prahoveni, un tânăr în vârstă de 31, respectiv un bărbat în vârstă de 42 de ani, au încercat, duminică, să-și pună capăt zilelor. Cele două incidente au avut loc la Teișani și la Pietroșani.

Primul caz s-a înregistrat în satul Olteni, comuna Teișani. Un tânăr, în vârstă de 31 de ani, a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță. Ajuns la fața locului, personalul medical a constatat că tânărul prezenta o intoxicație acută voluntară medicamentoasă. Acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie de pe strada Buna Vestire, a Spitalului Județean Ploiești.

Un al doilea incident s-a înregistrat duminică noapte, în jurul orei 19.45, la Pietroșani. o persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Și în acest caz, personalul medical a constatat că bărbatul prezintă o intoxicație acută voluntară medicamentoasă. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg