112-ambulanta-prahova_f4c4e.jpg

Mini-vacanța care s-a încheiat nu a fost una fără probleme pentru peste 1100 de prahoveni, care au avut nevoie de asistență medicală. Pe lângă cazuistica medicală obișnuită, 18 persoane au ajuns la spital în urma unor accidente rutiere produse pe șoselele din Prahova.

Mini-vacanța s-a încheiat, iar bilanțul evenimentelor din această perioadă atestă faptul că 1.149 de prahoveni au avut nevoie de asistență medicală.

Vineri, 16 august, la Serviciul de Ambulanță Prahova s-au înregistrat 397 de solicitări. 12 persoane, printre care și doi copii, au fost victime ale accidentelor rutiere. Cel mai grav eveniment a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN1, la Azuga.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Accident cu șase victime pe DN1, la Azuga

Accidentul rutier s-ar fi produs, potrivit primelor informații, după ce șoferul unui autoturism care circula pe direcția Ploiești-Brașov, ar fi pătruns pe contrasens, posibil pe fondul oboselii, intrând în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe direcția Brașov-Ploiești. Doi copii, în vârstă de 7 ani, respectiv 13 ani, precum și alți patru adulți au fost transportați la Spitalul Brașov, cu diverse traumatisme.

În mini-vacanță, alte șase persoane au ajuns la spital, tot în urma unor accidente rutiere, care au avut loc pe șoselele din Prahova, pe raza localităților Ploiești, Câmpina, Urlați, Magula, Valea Stâlpului și Vălenii de Munte.

Citește și: Accident feroviar mortal la Plopeni. Bărbat decedat după ce a fost lovit de tren

Un tragic eveniment a avut loc duminică noapte, după ce un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Plopeni, a decedat în urma unui accident feroviar.

Seria accidentelor a fost însă mult mai mare. Din fericire, multe s-au soldat numai cu pagube materiale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg