fbpx

operatiune-salvare-busteni_52ba0.jpg

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, din București, a fost dat dispărut încă de duminică noapte. Acesta se pare că a ales un traseu între Cabana Măleiești și Poiana Izvoarelor. La căutări participă și un elicopter SMURD.

Salvamontiștii din Bușteni sunt în alertă încă de duminică noapte, când a fost semnalată dispariția bărbatului. Acesta s-a cazat singur la o cabană din zona Poiana Izvoarelor.

Citește și: Bărbat din București dat dispărut pe un traseu din Munții Bucegi

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul ar fi fost văzut ultima dată duminică de către un turist pe un traseu între Cabana Mălăiești și Poiana Izvoarelor. Cum bucureșteanu nu a revenit la cabana unde era cazat au fost alertați salvamontiștii din Bușteni.

„Salvamontiștii din Bușteni au demarat căutările încă de duminică noapte. Acestea au fost reluate ieri, când la acțiune s-au alăturat și cei de la ISU Sinaia. Cum căutările au fost fără rezultat, astăzi acțiunea a fost reluată”, a declarat, pentru Observatorulph.ro, Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

De data aceasta, potrivit ISU Brașov, la operațiune va participa și elicopterul SMURD Mureș.

Totodată, potrivit ISU Brașov, au fost constituite echipe mixte formate din jandarmi și salvamontiști, atât de la Prahova, cât și din partea Brașovului, care vor participa la operațiunea de căutare.

foto cu caracter ilustrativ

operatiune-salvare-busteni_79f8c.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg