trafic-aglomerat-dn1_f64b1.jpg

Pentru cei care, în weekend, au ales ca destinație Valea Prahovei sau au mers până la Bran, și au ales ca rută DN1, drumul s-a dovedit îngrozitor, din cauza aglomerației de pe șosea. Conducătorii auto au fost nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare. După ce a parcurs distanța în șase ore, Corina Ungureanu a avut un mesaj pentru guvernanți.

Aproximativ 114 km sunt din Ploiești la Bran, iar distanța poate fi parcursă, potrivit site-urilor de profil, în maximum două ore. Din cauza aglomerației însă conducătorii au fost blocați în mașini pe șosea cu patru ore în plus. În special pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei s-au format cozi de mașini pe câțiva kilometri.

„6 ore, Ploiești-Bran și încă nu am ajuns! Inadmisibil! Dragilor guvernanții lu' peste prăjit mai lăsați d....campania și puneți mâna pe muncă!!! Sunteți cei mai incompetenți, incompleți și iresponsabili oameni care au condus țara asta până acum! Nu mai știți ce să mai tăiați, de unde sa mai luați, unde sa ne mai taxați... Să vă fie rușine pentru indiferența cu care ne tratați și pentru ceea ce faceți cu noi, romanii!”, a scris Corina Ungureanu pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prezentă la Ploiești, Viorica Dancilă, premierul României, a susținut că, mai nou, autostrada Comarnic - Brașov nu se va mai realiza în baza unui parteneriat public - privat.

Citește și: Autostrada Comarnic - Brașov, subiect în CSAT. Premierul Dâncilă a anunțat că se renunță la parteneriatul public-privat - VIDEO

Premierul a anunțat, ieri, că se va propune CSAT-ului ca tronsonul de autostradă Comarnic - Brașov să fie declarat de interes național și să fie realizat cu fonduri guvernamentale. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg