prahova-canicula-temperaturi_34c65.jpg

Ultima zi a weekend-ului vine cu temperaturi caniculare, inclusiv în Prahova. După orele prânzului, vom avea parte de disconfort termic, iar pe seară, la munte, în special la altitudini de peste 1800 m, nu vor lipsi ploile.

După o perioadă de ploi, vremea se schimbă radical în Prahova. Cel puțin pentru două - trei zile, când mercurul în termometre va ajunge până la 34 - 35 de grade Celsius. 

Ultima zi a weekend-ului aduce temperaturi caniculare, iar la orele prânzului chiar și disconfort termic. Ploile își vor face simțită prezența de abia pe seară, în special în zonele de deal și de munte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii au anunțat vreme călduroasă și luni, când mercurul în termometre va urca cu 2 - 3 grade în plus față de temperatura care se va înregistra astăzi. 

Meteorologii au anunțat că un nou val de caniculă va lovi Europa, începând de luni, 22 iulie, fapt care va aduce și în România temperaturi cu mult mai ridicate față de cele normale.

Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi relativ ridicată în intervalul 24 – 28 iulie, a anunțat ANM.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg