Eroul zilei. El este polițistul din Ploiești care a salvat un tânăr de la înec, la Costinești

0
laurentiu-lepadatu-politisti-ploiesti_528ad.jpg

laurentiu-lepadatu-politisti-ploiesti_528ad.jpg

Agentul de poliție Laurențiu Lepădatu, angajat în cadrul Biroului Rutier Ploiești, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în concediu, la Costinești, a intervenit, sâmbătă dimineață, pentru salvarea unui tânăr care risca să se înece în mare. 

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini surprinse chiar în timpul operațiunii de salvare și așa s-a aflat de gestul polițistului ploieștean.

Citește și: Polițistul Lucian Lepădatu din Ploiești, aflat în concediu, erou pe plaja din Costinești după ce a salvat un tânăr de la înec – VIDEO, FOTO

Ulterior, IPJ Prahova a confirmat faptul că polițistul ploieștean, aflat în concediu, a intervenit pentru salvarea tânărului care s-a aventurat în mare.

„Sâmbătă, 20 iulie a.c., în jurul orelor 06:30, colegul nostru aflat în concediu de odihnă în județul Constanța, pe plaja stațiunii Costinești, agent de poliție Lucian Lepădatu, în vârstă de 22 ani, a observat în mare cum un tânăr, care se îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafață și striga după ajutor.

Fără să stea pe gânduri, tânărul polițist a sărit în mare și a înotat cât a putut de repede, luând totodată cu el și un colac de salvare și reușind să îl aducă la mal teafăr.

Polițistul, deși nu era în timpul serviciului ori în misiune, nu a irosit nicio clipă și, astfel, a reușit să îl salveze pe cel ce s-a aventurat în larg, fără a fi nevoie ulterior de intervenția unui echipaj de salvare.

Pe această cale, îi mulțumim colegului nostru, pentru faptul că viața celor din jur este în topul priorităților sale”, a anunțat IPJ Prahova.

politist-ajutor-costinesti_6d524.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău