IMG_1144_f5afc.JPGLucrările de pe strada Bobâlna din Câmpina au ajuns pe ultima sută de metri. Cu mai bine de o lună întârziere și cu mult tam-tam. Pentru desfășurarea operațiunilor pe ultimul tronson, traficul va fi restricționat.

Începând de luni, 22 iulie, și până sâmbătă, 27 iulie, strada Bobâlna va fi parțial închisă traficului rutier. Mai precis, nu se va circula de la intersecția cu strada Vasile Lucaci până la intersecția străzii Muscelului.

Ca variantă ocolitoare, administratorul drumului - Primăria Câmpina - propune: strada Bobâlna - strada Vasile Lucaci - strada Popa Șapca - strada Muscelului - strada Bobâlna.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

CITIȚI și Câmpina, orașul lucărilor făr' de sfârși

FOTO: 

IMG_1144_0c3ef.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg