trafic-giratoriu_8de37.jpg

Traficul rutier la ieșirea din Ploiești a fost aproape paralizat vineri după-amiază, după ce sensul giratoriu a fost, vezi-Doamne, amenajat prin lărgirea provizorie a acestuia.

Nervii conducătorilor auto aflați în trafic au fost întinși la maximum vineri după-amiază, când, la ieșirea din Ploiești spre Bucov, s-au format cozi interminabile, în ciuda faptului că în zona sensului giratoriu se aflau echipaje ale Poliției.

Citește și: Când ați râs ultima oară? S-au încheiat ”lucrările” în giratoriul de la ieșirea din Ploiești spre Buzău

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Momentan, investiția de aici nu mai figurează pe lista de priorități a municipalității, care încearcă, mai nou, să obțină finanțare pentru această lucrare de la Ministerul Transporturilor.

Citește și: Primăria nu are bani pentru giratoriul rușinii din Bariera Bucov. Ar dori ca sensul giratoriu să fie făcut de Ministerul Transporturilor

Până când va fi asigurată finanțare, ca soluție provizorie, sensul giratoriu a fost lărgit cu separatoare de sens. Numai că măsura s-a dovedit una neinspirată, atâta timp cât s-au creat blocaje în intersecție. 

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis mai multe imagini de la fața locului.

coada_16d1f.jpg

trafic-aglomerat-giratoriu_6d4cc.jpg

trafic-bucov_f7424.jpg

trafic-giratoriu-dn1b_c567b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg