main_spital_e1550.JPG
Sănătate pentru trup și minte! Este ceea ce-și doresc medicii de la Sinaia prin crearea unor colțuri de recreere atât în secția de Pediatrie, cât și în corpul principal al Spitalului Orășenesc. Sunt binevenite toate donațiile de cărți noi sau în stare foarte bună de beletristrică atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.


Cei care au trecut prin spital, fie din postura de pacienți, fie din cea de aparținători, știu cât de lungi par orele și zilele de aici. Pentru a le umple util și plăcut aceste momente, medicii de la Spitalul Orășenesc Sinaia s-au gândit la crearea unor mici colțuri de lectură.

Acestea se vor regăsi atât la Pediatrie, secție exterioară a Spitalului Orășenesc Sinaia, aflată în centrul orașului, cât și în sediul principal al unității medicale, acolo unde se găsesc celelalte secții destinate, cu precădere, adulților.

Micile biblioteci vor fi constituite în baza donațiilor, iar cei care vor să contribuie la fondul de carte de aici sunt rugați să aducă exemplare noi sau în stare foarte bună. Sortarea pentru categoriile de vârstă se va face în cadrul unității medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cărțile pot fi aduse oricând la sediul Spitalului din Sinaia, iar persoanele de contact sunt Mariana Miu Grigorescu, directorul instituției, și dr. Mihaela Cristina Ciobanu.

Sursa foto: facebook Spital Sinaia

67074507_1140165789504323_6151485098882498560_n_518c6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg