fbpx

main_spital_e1550.JPG
Sănătate pentru trup și minte! Este ceea ce-și doresc medicii de la Sinaia prin crearea unor colțuri de recreere atât în secția de Pediatrie, cât și în corpul principal al Spitalului Orășenesc. Sunt binevenite toate donațiile de cărți noi sau în stare foarte bună de beletristrică atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.


Cei care au trecut prin spital, fie din postura de pacienți, fie din cea de aparținători, știu cât de lungi par orele și zilele de aici. Pentru a le umple util și plăcut aceste momente, medicii de la Spitalul Orășenesc Sinaia s-au gândit la crearea unor mici colțuri de lectură.

Acestea se vor regăsi atât la Pediatrie, secție exterioară a Spitalului Orășenesc Sinaia, aflată în centrul orașului, cât și în sediul principal al unității medicale, acolo unde se găsesc celelalte secții destinate, cu precădere, adulților.

Micile biblioteci vor fi constituite în baza donațiilor, iar cei care vor să contribuie la fondul de carte de aici sunt rugați să aducă exemplare noi sau în stare foarte bună. Sortarea pentru categoriile de vârstă se va face în cadrul unității medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cărțile pot fi aduse oricând la sediul Spitalului din Sinaia, iar persoanele de contact sunt Mariana Miu Grigorescu, directorul instituției, și dr. Mihaela Cristina Ciobanu.

Sursa foto: facebook Spital Sinaia

67074507_1140165789504323_6151485098882498560_n_518c6.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

...
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg