cauciucuri-intepate-distruse-de-barbat-campina_26116.jpg

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, pe timpul nopții, pe o stradă din Câmpina. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, ar fi distrus anvelopele la nouă autoturisme parcate în zonă.

Bărbatul, de fel din Câmpina, este acuzat de comiterea infracțiunilor de furt și distrugere în formă continuată.

„Din cercetări a rezultat faptul că bănuitul, în noaptea de 11/12 iulie a.c., ar fi distrus prin înțepare, cu un cuțit, anvelopele a nouă autovehicule parcate pe o stradă din localitate, prejudiciul cauzat fiind estimat la 4.500 lei”, a precizat IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul nu ar fi însă la prima infracțiune. Din cercetări, potrivit IPJ Prahova, a mai rezultat faptul că, în luna aprilie 2018, acesta ar fi mers în incinta unui supermarket din oraș, de unde i-ar fi sustras unui bărbat o borsetă în care era suma de 796 lei și documentele de identitate.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere legală.

Foto cu caracter informativ. Sursa - ziuaconstanta.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg