scandal_b219a.jpg

Mai mulți tineri au fost implicați într-un scandal, în noaptea de marți spre miercuri, în apropiere de o sală de jocuri de noroc din Ploiești. Lucrurile au degenerat rapid, iar doi dintre ei au fost loviți cu pumnii și cu picioarele și au necesitat transportul la spital. La sosirea polițiștilor, unul dintre cei implicați în conflictul spontan a fost găsit dezbrăcat. Pentru doi dintre scandalagii, instanța a dispus, joi, măsura arestării preventive pentru 30 de zile. 

În urma conflictului, doi tineri cu vârste de 31 de ani, respectiv 26 de ani au fost reținuți, ieri, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de joi, cei doi au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus, față de amândoi, măsura de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, a precizat IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La scurt timp după scandal, Poliția a anunțat că, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că „patru persoane, după ce au ieșit din incinta unei săli de jocuri de noroc, s-au întâlnit cu alte două persoane necunoscute, între ei având loc un schimb de replici. Situația a degenerat, două persoane din grup, în vârstă de 24 de ani, respectiv 21 de ani, au fost lovite cu pumnii și picioarele de către ceilalți participanți la conflict, iar ulterior au fost transportate la spital. La sosirea polițiștilor, unul dintre cei implicați în scandal a fost găsit dezbrăcat, fără a fi cunoscut cu probleme psihice”.

Două persoane care au participat la scandal au fost sancționate contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cu amendă contravențională în valoare de 2.500 de lei, fiecare.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, precum și pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg