fbpx

Dezinsectie_26f83.jpg
Joi și vineri, pe 18, respectiv 19 iulie, se va desfășura acțiunea de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DDD) în zona parcurilor din Câmpina. Localnicii sunt sfătuiți să evite plimbările în zonele unde vor vedea echipajele Floricon acționând cu substanțele de combatere a dăunătorilor. 

Potrivit informațiilor furnizare de Primăria Câmpina, substanțele sunt avizate de către Ministerul Sănătății și Comisia Națională pentru biocide, iar acțiunea se va realiza cu echipamente specializate de stropire (pulverizatoare ULV și/sau atomizoare).

Substanțele folosite nu pun în pericol viața populației și viețuitoarelor, însă în caz de caniculă, albinele aflate în zbor pot fi afectate, motiv pentru care apicultorii sunt sfătuiți să ia măsuri de protecție adecvate în întervalele orare în care se vor realiza dezinsecția și deratizarea, se mai precizează în comunicatul municipalității.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În perioada tratamentelor, câmpinenilor li se cere să evite, pe cât posibil, zonele unde observă prezența echipajelor care efectuează stropirea cu substanțe.

Foto cu caracter ilustrativ

Dezinsectie_8eea7.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg