Dezinsectie_26f83.jpg
Joi și vineri, pe 18, respectiv 19 iulie, se va desfășura acțiunea de dezinfecție, dezinsecție și deratizare (DDD) în zona parcurilor din Câmpina. Localnicii sunt sfătuiți să evite plimbările în zonele unde vor vedea echipajele Floricon acționând cu substanțele de combatere a dăunătorilor. 

Potrivit informațiilor furnizare de Primăria Câmpina, substanțele sunt avizate de către Ministerul Sănătății și Comisia Națională pentru biocide, iar acțiunea se va realiza cu echipamente specializate de stropire (pulverizatoare ULV și/sau atomizoare).

Substanțele folosite nu pun în pericol viața populației și viețuitoarelor, însă în caz de caniculă, albinele aflate în zbor pot fi afectate, motiv pentru care apicultorii sunt sfătuiți să ia măsuri de protecție adecvate în întervalele orare în care se vor realiza dezinsecția și deratizarea, se mai precizează în comunicatul municipalității.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În perioada tratamentelor, câmpinenilor li se cere să evite, pe cât posibil, zonele unde observă prezența echipajelor care efectuează stropirea cu substanțe.

Foto cu caracter ilustrativ

Dezinsectie_8eea7.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg