tanara-pompier_01164.jpg

Până acum, la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Pavel Zăgănescu Boldești aveau posibilitatea să se înscrie numai tinerii. Începând cu anul 2020, unitatea de învățământ își deschide porțile pentru a primi și tinere, a anunțat IGSU.

„Putere, curaj, devotament și profesionalism rămân cuvintele ce caracterizează femeile care reușesc să se impună într-o lume a bărbaților. Poți fi ceea ce căutăm, iar noi te vom învăța tot ce știm, astfel încât la finalul intervenției, misiunea să se termine așa cum a început, în echipaj complet. Vom parcurge un drum al pregătirii intense, în urma căruia tu, femeie, vei purta cu mândrie uniforma de pompier operativ”, este mesajul transmis de IGSU pe o pagină de socializare.

Cererile la concursul de admitere se depun la sediile inspectoratelor, până la data de 15 noiembrie 2019.Candidatele trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 ani și 27 de ani, să fie absolvente de liceu cu diplomă de bacalaureat, să nu aibă antecedente penale și să fie apte din punct de vedere fizic și psihologic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru admiterea în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt 300 de locuri scoase la concurs, iar durata studiilor este februarie - decembrie 2020. Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice şi proba de verificare a cunoştinţelor sunt organizate în perioada 10 – 23 ianuarie 2020 conform graficelor stabilite de către şcoală”, a anunțat IGSU.

Până acum, angajările în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență s-au realizat din sursă externă.

Sursă foto: Facebook - IGSU

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg