plopeni-sat_84a42.jpg

De data aceasta nu este vorba despre un traseu turistic, ci de sesizarea mai multor conducători auto care ajung în zona Plopeni Sat și care întâmpină aceeași problemă: caii lăsați liberi pe DJ 102.

Aspectul a fost semnalat de mai multe ori de cititorii Observatorulph.ro, care se plâng că, indiferent că este zi sau noapte, animalele lăsate nesupravegheate reprezintă un adevărat pericol.

„Caii sunt zilnic pe sosea, iar autoritățile nu fac nimic. Proprietarii nu sunt amendați, iar animalele nu sunt confiscate, deși ele figurează fără proprietari”, ne-a scris un cititor al Observatorulph.ro, care ne-a transmis mai multe imagini la redacție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactat telefonic, în urmă cu trei săptămâni, tot ca urmare a unor sesizări ale conducătorilor auto, primarul comunei Dumbrăvești a susținut că proprietarii de cai au fost sancționați.

Citește: Pericol public pe drumurile din Ceptura, din cauza vacilor - VIDEO

Din păcate aceasta nu este singura zonă în care apar probleme legate de animalele care ajung pe drum. La Ceptura, sesizările au vizat vacile lăsate nesupravegheate.

imagini-cai_4c828.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg