barbat-dat-disparut_fbe53.jpg

Poliția Orașului Vălenii de Munte a fost sesizată, marți, în jurul orei 18.00, despre faptul că Sandu Dumitrescu, în vârstă de 70 de ani, din Gura Vitioarei, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a revenit.

Bărbatul ar fi plecat în această dimineață în pădurea din apropierea casei, cu intenția de a aduna bureți, dar nu s-a mai întors.

Bărbatul are 1,70 metri înălțime, aproximativ 100 kg, față rotundă, ochii albaștri, părul cărunt, început de calviție, tuns scurt, și nu are semne particulare vizibile sau tatuaje.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o cămașă grena cu roșu în dungi, pantaloni de culoare albastru închis, iar în picioare cizme de cauciuc verde închis”, a precizat IPJ Prahova.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112, este apelul Poliției.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg