actiune-politie-dumbrava_694b2.jpg

Biroul Rutier Ploiești a organizat, marți, pe DJ 101 F, pe raza comunei Dumbrava, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere. În numai trei ore, 21 de conducători auto au fost sancționați pentru depășirea vitezei legale.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești și Secției Rurale de Poliție Nr. 10 Valea Călugărească, au acționat timp de trei ore, pe DJ 101 F, pe raza localității Dumbrava. În intervalul 09.30 - 12.20, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 6.640 de lei. .

„21 de sancțiuni dintre acestea, au fost îndreptate către conducătorii auto care nu au respectat limita legală de viteză, două contravenții au fost pentru nerespectarea obligației de a purta centura de siguranță și o sancțiune pentru lipsa documentelor prevăzute de lege”, a precizat IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Recomandăm participanților la trafic să adopte o viteză regulamentară în trafic, să nu consume alcool înainte și în timp ce vor conduce pe drumurile publice și, totodată, să nu se angajeze în traversarea neregulamentară a părții carosabile”, este apelul Poliției.

foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg