dj102-drum-gropi_fd561.jpg

Nemulțumiți de starea DJ 102 Ploiești - Slănic - Schiulești, locuitorii din Slănic au „plantat” flori în gropile din asfalt. Primarul orașului susține că în zonă se va interveni în cadrul programului derulat de primărie, iar gropile vor fi astupate.

„În semn de protest că pe DJ 102 Ploiești-Slanic-Schiulesti sunt gropi am plantat flori în orașul Slănic, pe strada Calea Ploiești. În nici 300 m lungime sunt trei găuri în asfalt de mai bine de un an”, ne-a scris o cititoare a Observatorulph.ro, care a precizat că în semn de protest „am plantat câte un ghiveci de flori în fiecare groapă!”

DJ 102, aflat în administrarea Consiliului Județean Prahova, nu figurează pe lista drumurilor care vor intra în programul de turnare de covoare asfaltice în 2019, cel puțin în ceea ce vizează acest tronson.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Lista drumurilor județene care vor intra în reparații în 2019. Anunțul Consiliului Județean Prahova - VIDEO

Contactat telefonic, primarul orașului Slănic, Remus Moraru, susține că DJ 102, pe raza localității, va fi reabilitat cu fonduri din bugetul local.

„După viiturile din ultima vreme, DJ 102 a fost afectat, iar ca soluție provizorie a fost turnată criblură. Există un program de plombare aprobat. Este vorba despre cinci străzi care au fost incluse, respectiv Logofăt Tăutu, Duzilor, Livezi, Soarelui și Frunzei. În momentul de față, patru străzi au fost asfaltate. Urmează strada Frunzei, iar în acel moment va fi turnat asfalt și pe DJ 102, din fonduri din bugetul local”, a explicat edilul orașului Slănic.

flori-gropi_ab7e9.jpg

gropi-flori-slanic-schiulesti_345fe.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg