canalizare7_0703d.jpg

Administrația locală din Puchenii Mari a anunțat recent semnarea contractului pentru proiectare și execuție a proiectului intitulat ”Modernizare gospodărire de apă, extindere rețele de apă și canalizare în Comuna Puchenii Mari”.

Astfel, în termen de trei luni, ar trebui să demareze lucrările propriu zise, termenul de finalizare fiind de 24 de luni.

”Cel mai probabil, în luna octombrie a acestui an, va fi excavată prima cupă de pământ în cadrul acțiunii de extindere a rețelelor de apă și canalizare în comuna noastră”, susține primarul Constantin Negoi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contractul a fost semnat la finalul lunii trecute iar valoarea totală a acestuia se ridică la suma de peste 14 milioane de lei.

”Pe 27 iunie 2019, am semnat contractul de lucrări cu o asociere de firme desemnată câștigătoare prin sistemul național de achiziții SICAP, conform căruia, timp de 3 luni începând cu data de 1 iulie 2019 se vor efectua operațiuni de proiectare pentru ca de la finalizarea acestora, timp de 24 de luni să se deruleze activitățile de modernizare a gospodăriei de apă și extindere a rețelelor de apă și canalizare”, a declarat primarul Constantin Negoi.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mihai Popescu
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg