starea-victimelor-accident-floresti-spitalul-judetean-ploiesti_093c2.jpg

Accidentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, după ce un autobuz și un autoturism au intrat în coliziune.

Accidentul rutier s-a produs, la intersecția DJ 720 cu DJ 101 P, pe fondul unei neacordări de prioritate, potrivit primelor cercetări.

Citește și: Cum s-a produs accidentul de la Florești, în care au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Este vorba trei femei și de doi bărbați. 

Prima victimă, o femeie în vârstă de 45 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism toraco posterior și traumatism lombar.

O a doua victimă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost preluată de la locului accidentului în stare de inconștiență, Din fericire, diagnosticul de traumatism cranio-cerebral grav nu s-a confirmat. Bărbatul a fost transferat în această dimineață la Secția Maxilo-Facilă de la Boldescu, ca urmare a faptului că prezenta mai multe fracturi la oasele feței.

Cea de a treia victimă, o femeie în vârstă de 49 de ani, are suspiciune de traumatism lombar, iar cea de a patra victimă, o femeie în vârstă de 81 de ani, prezenta tot un traumatism lobar și un traumatism cranio-cerebral, precum și un traumatism la gamba stângă. 

Tot la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns și un bărbat în vârstă de 43 de ani diagnosticat cu traumatism cranio-facil și cu plăgi la nivelul feței și a unei mâini.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg