detinut-evadat_d504b.jpg

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, din Prahova, executa o pedeapsă privativă de libertate, în regim deschis, după ce a fost condamnat pentru furt calificat.

UPDATE: 21.40 - Polițiștii l-au depistat pe evadat în apropierea unei stâne din satul Cătunu, comuna Drajna.

Reprezentanții Penitenciarului Ploiești au sesizat, miercuri după-amiază, în jurul orei 16.40, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova faptul că tânărul ar fi plecat de la societatea comercială din comuna Posești unde desfășura activități, fără a reveni la unitatea penitenciar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au demarat imediat acțiuni de căutare a deținutului. Acesta se numește Bucur Florian Nicușor, are 1,80 metri înălțime, statura atletică, păr șaten, ochi albaștri și frunte lată.

În momentul în care ar fi plecat de la societatea comercială era îmbrăcat în tricou verde, pantaloni blue-jeans albaștri trei sferturi, iar în picioare avea adidași albi.

„Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate sa sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiata unitate de politie”, este apelul Poliției.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg