casa-magurele-incendiu_b6a97.jpg

Incendiul a avut loc săptămâna trecută, când locuința unei familii cu cinci copii a fost mistuită de flăcări. Chiar în seara în care s-a produs incendiul Primăria Măgurele a lansat un apel către locuitorii din comună pentru ajutorarea celor șapte suflete care au rămas pe drumuri. Mai nou, reprezentanții administrației locale vor să reconstruiască locuința familiei greu încercate.

Edilul comunei Măgurele, Vasile Diaconu, a anunțat că primăria, în regie proprie, dar și cu sprijinul oamenilor cu suflet din localitate, a demarat demolarea locuinței care a ars săptămâna trecută. Din păcate, la acea dată, familia greu încercată nu a reușit să salveze nimic din calea flăcărilor.

Citește și: Apel umanitar după ce o casă a ars la Măgurele. „Să-i ajutăm pe cei cinci copii care au rămas pe drumuri!” - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„A fost demarată demolarea locuinței arse. Sperăm să reușim, cu ajutorul sponsorizărilor și donațiilor, să construim locuința. Primăria Măgurele a pus la dispoziția agenților economici contul în care pot face donații, iar între timp și familia greu încercată a deschis un cont pentru donații”, a precizat Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele. 

Contul este deschis pe numele Georgescu Mihai, tatăl celor cinci copilași, care au vârste cuprinse între un an și 15 ani. Astfel, cei care vor să doneze o pot face în contul RO88 RZBR 0000 0600 1913 7103 - Raiffeisen Bank Agenția Ploiești Nord.

Citește și: Mobilizare pentru ajutorarea familiei cu cinci copii din Măgurele care a rămas fără casă în urma unui incendiu violent

Cei care vor să ajute familia pot dona materiale de construcții, îmbrăcăminte, dar și alimente neperisabile. Primăria Măgurele a deschis, încă de săptămâna trecută, un centru de colectare a ajutoarelor la Căminul Cultural din localitate.  

casa-magurele_dbf2a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg