disparitie-filipesti-padure-ditesti_d32b3.jpg

Polițiștii din Filipeștii de Pădure au fost sesizați, miercuri, cu privire la dispariția lui Alexandru Florin Bădoi, în vârstă de 19 ani, care are domiciliul în satul Dițești.

Tânărul se pare că ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu în data de 10 iunie, iar de atunci familia nu mai știe nimic de el. 

Potrivit IPJ Prahova,  tânărul are „1,60-1,70 m înălțime, greutate 56-65 kg, constituție atletică, ten măsliniu, fața ovală, ochi mari verzi și păr negru tuns scurt. La momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu tricou de culoare albastru, o pereche de pantaloni scurți culoare crem și era încălțat cu papuci din plastic de culoare neagră”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a lansat apelul ca persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze la 112. 

Tânărul se pare că nu este la prima plecare voluntară de acasă. Familia lui a semnalat dispariția acestuia și în luna august 2018.

disparut-filipestii-padure_586f3.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg