magurele-casa-arsa_550cd.jpg

Incendiul a avut loc marți seară, în comuna Măgurele. Flăcările au cuprins o locuință situată în satul Iazu, pe strada Școlii. În ciuda intervenției prompte a pompierilor, casa a ars aproape în totalitate, iar cinci copilași au rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Autoritățile locale din Măgurele au anunțat că deja se caută soluții astfel încât familia și cei cinci copii să aibă unde să doarmă la noapte.

Citește și: Incendiu la o casă din comuna Măgurele

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Încercăm să-i ajutăm, dar facem apel la oamenii din sat și la societățile de construcții să vină în sprijinul familiei pentru reconstruirea locuinței, pentru că este cu adevărat tragic ce s-a întâmplat. Trebuie să ne mobilizăm cu toții ca să-i ajutăm pe cei cinci copii care au rămas pe drumuri”, este apelul lansat de Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele.

Cei cinci minori, potrivit edilului, au vârste de 10 luni, 3 ani, 11 ani, 12 ani și 15 ani. „Primăria și Consiliul Local nu vor avea posibilitatea să reconstruiască locuința. De aceea fac apel la oamenii cu suflet să vină în sprijinul familiei”, a mai precizat Diaconu.

casa-distrusa-flacari_b4732.jpg

casa-incendiu_fa7da.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg