strazi-prahova-inundatie_cae43.jpg

Codul portocaliu de ploi torențiale, valabil marți după-amiază, inclusiv la Ploiești, nu a rămas fără efecte. Mai multe străzi din municipiu au fost inundate, după ce cantitățile de apă acumulate pe carosabil nu au mai putut fi preluate de canalizare.

La Ploiești a plouat torențial, marți după-amiază, suficient ca mai multe artere de circulație din municipiu să fie inundate.

Traversarea străzilor din imediata apropiere a Palatului Culturii sau în spatele Hotelului Prahova a devenit practic o misiune aproape imposibilă din cauza apei de pe carosabil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Ce a lăsat în urmă codul portocaliu de furtună în Prahova. La Ploiești, străzile s-au transformat în lacuri - FOTO-VIDEO

La fel s-a întâmplat și în apropiere de sensul giratoriu din Mihai Bravu, unde câțiva copii au profitat de situație, pentru a sta cu picioarele în apă: „Gârla! Gârla, măi!”, au țipat fericiți, bucuroși că au o nouă preocupare în vacanță.

Din cauza ploii torențiale inclusiv circulația rutieră, pe anumite tronsoane, s-a desfășurat îngreunat. Echipajele operatorului care se ocupă de apă și canalizare au fost solicitate să intervină pe mai multe artere de circulație unde apa nu era preluată de canalizare. 

Citește și: Spectacol de fulgere, luni noapte, pe cerul Ploieștiului - VIDEO, FOTO

Prahova nu a scăpat însă de ploi. În vigoare, până miercuri, 19 iunie, la ora 10.00, este în vigoare un cod galben, iar potrivit ANM, se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și posibil grindină.

„Cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25 l/mp și izolat 50 l/mp”, spun meteorologii.

Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro ne-au transmis imagini cu străzile inundate din Ploiești.

inundatie-mihai-bravu-ploaie_18d9e.jpg

mihai-bravu-inundatii_7c8df.jpg

inundatii-ploiesti_7a7d3.jpg

palatul-culturii-apa_59ccd.jpg

inundatii-ploiesti-_a6aa3.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg