strazi-prahova-inundatie_cae43.jpg

Codul portocaliu de ploi torențiale, valabil marți după-amiază, inclusiv la Ploiești, nu a rămas fără efecte. Mai multe străzi din municipiu au fost inundate, după ce cantitățile de apă acumulate pe carosabil nu au mai putut fi preluate de canalizare.

La Ploiești a plouat torențial, marți după-amiază, suficient ca mai multe artere de circulație din municipiu să fie inundate.

Traversarea străzilor din imediata apropiere a Palatului Culturii sau în spatele Hotelului Prahova a devenit practic o misiune aproape imposibilă din cauza apei de pe carosabil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Ce a lăsat în urmă codul portocaliu de furtună în Prahova. La Ploiești, străzile s-au transformat în lacuri - FOTO-VIDEO

La fel s-a întâmplat și în apropiere de sensul giratoriu din Mihai Bravu, unde câțiva copii au profitat de situație, pentru a sta cu picioarele în apă: „Gârla! Gârla, măi!”, au țipat fericiți, bucuroși că au o nouă preocupare în vacanță.

Din cauza ploii torențiale inclusiv circulația rutieră, pe anumite tronsoane, s-a desfășurat îngreunat. Echipajele operatorului care se ocupă de apă și canalizare au fost solicitate să intervină pe mai multe artere de circulație unde apa nu era preluată de canalizare. 

Citește și: Spectacol de fulgere, luni noapte, pe cerul Ploieștiului - VIDEO, FOTO

Prahova nu a scăpat însă de ploi. În vigoare, până miercuri, 19 iunie, la ora 10.00, este în vigoare un cod galben, iar potrivit ANM, se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și posibil grindină.

„Cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25 l/mp și izolat 50 l/mp”, spun meteorologii.

Mai mulți cititori ai Observatorulph.ro ne-au transmis imagini cu străzile inundate din Ploiești.

inundatie-mihai-bravu-ploaie_18d9e.jpg

mihai-bravu-inundatii_7c8df.jpg

inundatii-ploiesti_7a7d3.jpg

palatul-culturii-apa_59ccd.jpg

inundatii-ploiesti-_a6aa3.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg