detinut-evadat-penitanciarul-gaesti_722ce.jpgBărbatul, în vârstă de 30 de ani, care este din Prahova, executa o pedeapsă privativă de libertate în regim deschis, pentru o perioadă de un an, fiind condamnat pentru furt.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați, marți, de către reprezentanții Penitenciarului Găești cu privire la faptul că, în jurul orei 13:40, un bărbat, care executa o pedeapsă privativă de libertate, în regim deschis, a plecat de la o societate comercială din Băleni, unde desfășura activități lucrative, fără a mai reveni la unitatea de penitenciar.

În prezent, se desfășoară activități de căutare a numitului Caramalău Ion, de 30 de ani, din județul Prahova, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul are 1,70 m înălțime, constituție atletică, păr negru, drept, fruntea lată, poartă barbă. Astăzi era îmbrăcat cu un tricou de culoare albă, iar peste, o bluză neagră. În picioare purta pantofi sport, de culoare neagră.

„Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul lansat de IPJ Dâmbovița.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg