trafic-aglomerat-valea-prahovei_f77e4.jpg

Sfârșitul mini-vacanței de Rusalii readuce în atenție aglomerația de pe șosele. Poliția estimează că, în zonele turistice, traficul rutier va fi intens. Cei mai mulți turiști se vor întoarce astăzi acasă, fie de la munte, fie de pe litoralul Mării Negre. Centrul Infotrafic a publicat și o listă cu cele mai aglomerate șosele. DN1, pe Valea Prahovei, figurează în topul drumurilor aglomerate.

Astăzi se încheie mini-vacanța de Rusalii. Potrivit Centrului Infotrafic, cele mai aglomerate șosele vor fi Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de întoarcere dinspre litoral,  DN 1 Valea Prahovei, pe sensul Brașov - Ploiești, Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în direcţia către capitală, mai ales în zona lucrărilor de la km 36, DN 7 Valea Oltului, între Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Piteşti și DN 2, între Urziceni - Moviliţa - Sineşti.

Aglomerație va fi, potrivit Centrului Infotrafic, și pe DN 1, în Otopeni, dar și pe DN 2 în Afumaţi, DN 4 în Popeşti-Leordeni, DN 5 în Jilava și DN 6 în Bragadiru, tronsoane unde valorile de trafic sunt ridicate de obicei la intrarea în capitală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Sfătuim conducătorii auto să circule cu prudenţă în aceste condiţii de aglomeraţie, să nu efectueze depăşiri sau manevre riscante, păstrându-şi atenţia la volan şi adoptând constant o conduită preventivă şi să respecte totodată indicaţiile şi recomandările poliţiştilor rutieri de a alege rutele alternative existente, pentru fluidizarea arterelor cu valori de trafic ridicate”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg