Capture_0f1e1.JPGSute de prahoveni, și nu numai, care n-au avut drum la munte și la mare în această minivacanță de Rusalii, au optat pentru Barajul Paltinul și malurile râului Doftana. Înarmați cu toate cele pentru plajă, grătar, unii chiar cu corturile la ei, oamenii s-au bucurat de bălăceală și bron, într-o variantă low cost.

În ciuda avertizărilor meteo de înrăutățire a vremii, sute de persoane au vrut să se bucure chiar și pentru câteva ore de aer proaspăt și de o primă repriză de bronz. Unii s-au încumetat să testeze apa Doftanei sau cea de la Paltinu.

În fiecare vară, aceste zone devin preferatele a numeroase persoane care vor să scape de căldurile infernale, să se bucure împreună cu prietenii de natură, de un grătar, dar și de mișcare. Cei care vin mai de departe, își aduc cu ei și corturile și campează atât pe malurile Doftanei, cât și la Paltinu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe alții i-am găsit doar într-o scurtă plimbare, cu dorința de a savura o porție de mici și o bere la terasa amenajată la baraj. Au cam avut de alergat după un loc de parcare, zona devenind neîncăpătoare pentru zecile de autoturisme de aici.

Important este ca după finalizarea distracției să adune și resturile menajere.

Foto:

20190609_162202_31e88.jpg

Capture_08f37.JPG

20190609_162149_9502d.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg