ursi_09cc3.jpg

Jandarmii prahoveni au fost solicitați să intervină, sâmbătă, în patru localități din Prahova, unde a fost semnalată prezența urșilor. În ultima săptămână, potrivit IJJ, s-au înregistrat nouă solicitări de intervenție pentru îndepărtarea animalelor sălbatice.

Numai în cursul zilei de sâmbătă, 15 iunie, jandarmii prahoveni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea urșilor care și-au făcut simțită prezența în localitățile Breaza, Telega, Bușteni și Azuga. Localnicii, dar și turiștii au sunat disperați la 112 și au solicitat ajutorul autorităților.

„O intervenție a jandarmilor montani din detașamentul Sinaia mai dificilă a fost în jurul orelor 21.30 pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Bușteni - Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariția unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate și coborâte în stațiunea Bușteni fără probleme”, a precizat IJJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot pentru îndepărtarea urșilor, jandarmii prahoveni au mai fost solicitați, în această săptămână, în alte cinci situații, în localitățile Șotrile și Valea Doftanei.

Jandarmii recomandă ca, în astfel de situații, „să va îndepărtați urgent de animalele sălbatice sau agresive, să intrați într-un loc sigur și să anunțați imediat autoritățile pe numărul unic de urgență 112”.

Sursă video - IJJ Prahova

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg