fbpx

ursi_09cc3.jpg

Jandarmii prahoveni au fost solicitați să intervină, sâmbătă, în patru localități din Prahova, unde a fost semnalată prezența urșilor. În ultima săptămână, potrivit IJJ, s-au înregistrat nouă solicitări de intervenție pentru îndepărtarea animalelor sălbatice.

Numai în cursul zilei de sâmbătă, 15 iunie, jandarmii prahoveni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea urșilor care și-au făcut simțită prezența în localitățile Breaza, Telega, Bușteni și Azuga. Localnicii, dar și turiștii au sunat disperați la 112 și au solicitat ajutorul autorităților.

„O intervenție a jandarmilor montani din detașamentul Sinaia mai dificilă a fost în jurul orelor 21.30 pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Bușteni - Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariția unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate și coborâte în stațiunea Bușteni fără probleme”, a precizat IJJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot pentru îndepărtarea urșilor, jandarmii prahoveni au mai fost solicitați, în această săptămână, în alte cinci situații, în localitățile Șotrile și Valea Doftanei.

Jandarmii recomandă ca, în astfel de situații, „să va îndepărtați urgent de animalele sălbatice sau agresive, să intrați într-un loc sigur și să anunțați imediat autoritățile pe numărul unic de urgență 112”.

Sursă video - IJJ Prahova

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg