canicula-ploi_a1a62.jpg

Vara capricioasă continuă să ne ofere surprize. După ce sâmbătă Prahova s-a aflat sub atenționări de cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, astăzi este în vigoare, până la ora 23.00, o informare meteo de caniculă, disconfort termic, dar și de ploi care vor avea caracter torențial. Ploile nu vor ocoli Prahova nici săptămâna viitoare, când este așteptat un nou val de precipitații abundente.

Vremea va fi călduroasă și izolat va fi caniculă, au anunțat meteorologii. În Prahova este în vigoare o informare meteo potrivit căreia, la orele amiezii, „disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități cu precădere în zonele de câmpie”, potrivit ANM.

După-amiază și seara, în schimb, spun meteorologii, „vremea va fi instabilă la deal, la munte și local în celelalte regiuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină”, se precizează în informare meteo emisă de ANM.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, spun meteorologii, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și izolat 35...40 l/mp.

Veștile nu sunt prea bune nici pentru săptămâna viitoare. În perioada 17 - 23 iunie vor fi precipitații abundente aproape zilnic.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg