fbpx

ferma_1_875a5.jpgFermierii din zona montană a județului sunt invitați la o ședință de lucru în vederea informării şi promovării programelor de investiţii. Întâlnirea propusă de către reprezentanții Prefecturii Prahova va avea loc pe 19 iunie, la Palatul Culturii.

Printre subiectele care vor fi dezbătute sunt cele privind înfiinţarea de:
-centre de colectare şi/sau prelucrare lapte;

-centre de colectare, spălare şi prelucrare primară lână şi piei;
-centre de colectare şi prelucrare primară a fructelor de pădure, a ciupercilor şi/sau a plantelor medicinale şi aromatice din flora spontană şi/sau de cultură;

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

-stâne montane;
-unităţi de capacitate mică pentru sacrificarea animalelor şi/sau prelucrarea cărnii

Discuția va fi găzduită de Palatul Culturii – sala Marea Unire și se va desfășura miercuri, 18 iunie, între orele 9.00 – 11.30.

Tot miercuri este programată o întâlnire de acest gen și la Comarnic, între orele 13.30 – 16.00, la care vor participa fermieri, asociații, reprezentanți GAL-uri, UAT-uri, societăți comerciale din zona de munte.

Foto:

ferma_1_1b2e6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg