cod-portocaliu-ploi-torentiale_18a3b.jpg

Meteorologii au emis o nouă atenționare, joi după-amiază, de cod portocaliu, pentru o serie de localități din Prahova.

UPDATE - ANM a prelungit atenționarea cu un cod galben de ploi torențiale, valabil, joi, până la ora 18.30, în localitățile Câmpina, Băicoi, Breaza, Comarnic, Filipeștii de Pădure, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Brebu, Florești, Valea Doftanei, Telega, Măgureni, Scorțeni, Bănești, Poiana Câmpina, Cornu, Mănești, Șotrile, Provița de Jos, Provița de Sus, Adunați, Secăria, Cosminele, și Talea.

Pe lista localităților vizate de instabilitate atmosferică accentuată figurează Urlați, Drajna, Sângeru, Iordăcheanu, Starchiojd, Podenii Noi, Posești, Ceptura, Șoimari, Gornet-Cricov, Apostolache, Păcureți, Bătrâni, Cărbunești, Chiojdeanca, Surani, Lapoș, Ariceștii Zeletin, Salcia, Tătaru,  dar și Fântânele;

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avertizarea de cod portocaliu este valabilă până joi, la ora 17.00. În acest interval se vor semnala : averse ce vor cumula local 35...45 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici si medii dimensiuni, dar și vijelii.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg